בישול בריא, טיפולים וסדנאות | חגית לידרור | באונטי שוקולד
לכל המתכונים
 

מלאו את הפרטים ושלחו

 

שם
טלפון
מייל
הודעה
הזן את הקוד המופיע למעלה
 

 

חטיפי שוקולד קוקוס RAW (באונטי שוקולד קוקוס)


להכנת השוקולד:
1. להמיס בבאן-מרי 2/3 כוס עיסת קקאו עם 1/3 כוס חמאת קקאו/שמן קוקוס
2. להוסיף לפי טעמכם האישי אגבה/ מייפל/ סילאן (*אפשר להשאיר את השוקולד לא ממותק ולהמתיק רק את מילוי הקוקוס!)
3. להוסיף קמצוץ מלח איכותי
4. לצקת חצי מהשוקולד בשכבה דקה לתבנית/ תבנית שקעים/ קופסא/ מנג'טים (לשמור לפחות חצי מהשוקולד לשכבה העליונה).
5. להכניס למקפיא לכ-10 דקות (עד שמתחיל להתגבש)

להכנת מלית הקוקוס:
1. לערבב בפולסים במעבד מזון עד לקבלת עיסה דביקה יחסית:
- כוס שבבי קוקוס
- 2-4 כפות אגבה/מייפל (להוסיף בהדרגה לפי רמת המתיקות הטובה עבורכם)
- 2 כפות שמן קוקוס
- כף חמאת שקדים/ קשיו/ טחינה גולמית
- נגיעת וניל
2. לשטח על שכבת השוקולד שכבת קוקוס ולהדק

סיום המנה:
- לצקת שכבת שוקולד נוספת על הקוקוס ולהכניס חזרה להקפאה לכחצי שעה
-לעצום עיניים ולקחת ביס....
ואת מה שנשאר- לשמור בקירור או הקפאה.