בישול בריא, טיפולים וסדנאות | חגית לידרור | טפנד זיתים
לכל המתכונים
 

מלאו את הפרטים ושלחו

 

שם
טלפון
מייל
הודעה
הזן את הקוד המופיע למעלה
 

 

טפנד זיתים

חומרים:
- 1 ק״ג זיתים ירוקים מגולענים, רצוי מסוג משובח. במידה ומקופסת שימורים- מומלץ לשטוף ולהשרות כמה פעמים במים.
- רבע כוס צלפים במי מלח
- עשבי תבלין טריים - אני אוהבת בעיקר אורגנו, אפשר טימין, זעתר, או כל מה שבמשפחה.
- חתיכת לימון עם הקליפה
- מיץ לימון לפי הטעם (פשוט להוסיף בדרגה)
- פלפל שחור גרוס
- שן שום (אם אוהבים)

** חשוב!! לא להוסיף מלח. הזיתים לרוב מלוחים מספיק.

אופן ההכנה:
לטחון הכל במעבד מזון ולהוסיף בהדרגה ובאהבה שמן זית (איכותי!) עד לנקודה בה מתקבלת משחה וכל הרכיבים נטחנים טוב (ממש תלוי במעבד המזון שלכם).
לשמור בצנצנת נקיה כששכבת שמן זית אוטמת מלמעלה למניעת חימצון והארכת החיים.