בישול בריא, טיפולים וסדנאות | חגית לידרור | אודותיי
סדנאות קרובות
 
אירועי אוקטובר 2018 
כל האירועים

-

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

מלאו את הפרטים ושלחו

 

שם
טלפון
מייל
הודעה
הזן את הקוד המופיע למעלה
 

 

אודותיי

קוראים לי חגית, אני אמא לשניים וחיה בישוב האקולוגי כליל שבגליל המערבי.
נולדתי וגדלתי בקיבוץ אורים שבנגב הצפוני, ביליתי הרבה מהזמן בחברת הסוסים, ובהמשך למדתי ועסקתי בתרפיה ברכיבה על סוסים ובהדרכת רכיבה. היום יש לי חמור לבן וזקן בחצר בשביל הנשמה.
חיות תמיד היו אהבה גדולה, ולכן כמובן שהתקשיתי לאכול אותן... והמסע שלי עם הצמחונות התחיל סביב גיל 14. אז לא היו זמינים בארץ תחליפי בשר ראויים לאכילה (חוץ משניצל סויה תעשייתי), ותמיד התקשיתי לשמור על רמת המוגלובין תקינה. התסכול הביא אותי להתחיל לחקור על אוכל וערכים תזונתיים, ועל איך אפשר שזה גם יצא טעים.
למזלי- סבתא שלי היתה בשלנית מעולה, וירשתי הרבה מתכונים, כלים וכנראה גם כמה גנים.
עם אמא שלי למדתי לאפות עוגות ועוגיות כמיטב המסורת האמריקאית. אבל בגלל שגדלתי בקיבוץ, שם אוכלים בחדר האוכל, לא ממש ידעתי לבשל. התחלתי לבשל כשהייתי צריכה במסעותיי בעולם, ומאז לא הפסקתי.
לפני 13 שנה הפכתי אמא לבני אורין, אז התחיל להיות לי הרבה יותר חשוב מה נכנס לפה. גרתי באמירים, כפר של צמחונים, שם המודעות לתזונה גבוהה. התחלתי להעמיק בנושא התזונתי, תוך כדי ניסויים בלתי פוסקים במטבח.
כעבור 3 שנים נולדה ביתי אומי. התגוררתי אז באשראם במדבר, בשיטים. שם התחלתי לבשל ארוחות לכמויות בסדנאות ובפסטיבלים. וגיליתי את אהבתי לסירים גדולים.
מתכונים תמיד חילקתי, ובשמחה לימדתי כל מי שביקש. ומשם צמחו סדנאות הבישול.
בנוסף, יותר מ-13 שנה אני עוסקת בטיפול, תוך התמקצעות בעולם הטיפול הנשי.
הטיפול שלי משלב גישות עיסוי וטיפול אנרגטי ושלבי מודעות שונים בהן הוסמכתי.
את ה-raw food גיליתי לפני כמה שנים והתאהבתי בעולם המתוקים הבריאים. גיליתי את נפלאות הקקאו וה-gilt free chocolate. רציתי ללמד את כל ההורים בעולם שיש שוקולד בריא! שמותר ואפילו כדאי לאכול שוקולד. משם צמחו סדנאות השוקולד למשפחות.

היום
אני מבשלת אוכל בריא כדרך חיים, מעבירה סדנאות בישול על טהרת הטבעונות, ומטפלת בנשים בכל שלבי החיים.
מהמטבח הצמחוני שלי אני יוצרת, עם שותפתי ענבר, שפע מטעמים ביתיים על טהרת הצמחונות והטבעונות, בהזמנה עד הבית או בקייטרינג מפנק לאירועים.
בנוסף אני מקיימת במטבחי מגוון סדנאות בישול טבעוניות, ליחידים, זוגות או קבוצות.
אני מבשלת רק מה שאני אוהבת, ומה שאשמח להגיש לשולחן האוכל הביתי שלי.
אני לא מתפשרת על האיכות!